Voordelen van een monoblock airco | airco zonder buitenunit IZI Cool

Genieten van de voordelen van een monoblock airco? De beste monoblock airco kopen? Kies voor koele airco lucht in de zomer en verwarming in de winter met de zeer mooie airco’s zonder buitenunit van IZI Cool. Met een luchtreiniger en ontvochtiger inbegrepen in het toestel – uniek!

Vraag snel en vrijblijvend de airco prijzen en modellen aan bij IZI Cool:

Voordelen van een monoblock airco | airco zonder buitenunit IZI Cool

Stap 1 van 2 - Airco

Koop een airco zonder buitenunit en geniet van de voordelen van een monoblock airco

Bent u op zoek naar een manier om de temperatuur in uw woon- of werkruimte gelijkmatig te houden? Een monoblock airco is een airco zonder aparte buiteneenheid. Zowel een binnen- als een buitenunit bevinden zich in de unit. Dit is handig als u de temperatuur wilt regelen in een ruimte waar geen buitenunit kan worden geïnstalleerd. En zo biedt een monoblock airco nog meer voordelen. De voordelen van een monoblock airco zijn:

1. Een monoblock airco is energie-efficiënt

Een monoblock airco kan worden gebruikt om een ruimte te verwarmen of te koelen. Afhankelijk van of u kiest voor een stationaire of mobiele monoblock airco, kunt u dit na elkaar of tegelijkertijd doen. Veel monoblock airco’s hebben een ingebouwde thermostaat die precies controleert hoeveel warmte of koude een kamer nodig heeft. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken of de kamer wel de juiste temperatuur heeft. Dankzij de thermostaat is een monoblock airco energiezuinig en werkt hij zeer snel. Het toestel is ook uitgerust met een afstandsbediening om de temperatuur te regelen.

2. Keuze tussen een vaste of mobiele monoblock airco

Een monoblock-airco is zowel in vaste als in mobiele uitvoering verkrijgbaar. Hebt u verschillende kamers in uw huis die u wilt verwarmen of koelen? Dan is een mobiele monoblock airco de beste keuze. Dankzij de wieltjes aan de onderkant van het toestel is het gemakkelijk te verplaatsen.

Zo kunt u bijvoorbeeld ’s ochtends de airco gewoon in uw werkkamer opstellen en aan de slag gaan. En ’s avonds kunt u hem meenemen naar uw slaapkamer, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust. Wilt u meerdere kamers tegelijk verwarmen of koelen? Dit is mogelijk met een vaste monoblock airco. In de meeste gevallen wordt een permanent geïnstalleerde airco door een gespecialiseerd bedrijf aan de muur gemonteerd. Dit gaat uiteraard gepaard met extra kosten. Een mobiele monoblok-airco hoeft niet aan de muur te worden bevestigd. Er zijn geen specialisten nodig. Dit bespaart kosten.

3. Een monoblock airco heeft geen buitenunit nodig

Een monoblock airco heeft geen aparte buitenunit nodig. Dit is erg praktisch als je:

– U heeft geen ruimte voor een buitenunit

– Je wilt je gevel vrij houden

– U wilt geen lawaai op uw buitenmuur

Monobloc airco’s zijn daarom zeer geschikt voor gebouwen waar men de buitenmuur vrij wil houden, zoals

– Monumentale gebouwen
– appartementen
– Kantoorgebouwen
– Appartementsgebouwen
– Vakantiehuizen
– Woonboten
– Caravans
– Hotels en hostels
– Winkels

Een mobiele monoblock-airco heeft een uitlaatslang naar buiten nodig om de (warme) lucht af te voeren. Om een open raam te voorkomen, kunt u een raamafdichting gebruiken. Een permanent geïnstalleerde monoblock-airco heeft geen uitlaatslang nodig. Een permanent geïnstalleerde airco wordt gewoonlijk aan de muur bevestigd. Een of twee roosters laten de warmte naar buiten ontsnappen. 4.

4. Een monoblock airco vergt weinig ruimte en onderhoud

Een ander voordeel van stationaire en mobiele monoblock airco’s is dat de compacte unit weinig ruimte inneemt. Een permanent geïnstalleerde airco wordt aan de muur of het plafond gemonteerd en neemt weinig ruimte in. De enige voorwaarde voor een mobiele monoblock-airco is dat u de unit in een open ruimte plaatst. Zet uw kast of bank dus niet voor de airco. Zo kan hij zijn werk optimaal doen en blijft de temperatuur op het juiste niveau. 

Een praktische bijkomstigheid is dat de airco gemakkelijk toegankelijk is voor onderhoud. De filters hoeven slechts eenmaal per jaar te worden gereinigd. Om de airco nog onopvallender te maken, kiest u een monoblock airco met een aantrekkelijk design. Op die manier kan het naadloos opgaan in de stijl van uw huis.

5. Voordelen van een monoblock airco: gezond binnenklimaat

Naast zijn energiebesparende eigenschappen heeft een monoblock airco zonder buitenunit ook een positief effect op het binnenklimaat. Hoge vochtigheid leidt tot schimmelgroei. Schimmel (vooral zwarte schimmel) geeft de kamer een lelijke aanblik. Ze zijn ook slecht voor je gezondheid. Als de luchtvochtigheid in uw woon- of werkomgeving meer dan 50% bedraagt, is dat al schadelijk voor uw longen. Dit verhoogt de kans dat u allergieën ontwikkelt. Bovendien ontwikkelen bacteriën, virussen en stofmijten zich wanneer de luchtvochtigheid stijgt tot 70-80%. Aangezien de ingebouwde thermostaat in de monoblock airco de temperatuur nauwkeurig handhaaft, wordt de lucht in de kamer ontvochtigd. Dit zorgt voor een gezond en aangenaam binnenklimaat.

Voordelen van een monoblock airco | airco zonder buitenunit IZI Cool
De monoblock airco
De monoblock airco
Voordelen van een monoblock airco | airco zonder buitenunit IZI Cool
IZI COOL prijzen van de beste airco’s – Voordelen van een monoblock airco

De voordelen van een airco zonder buitenunit. Koop uw airco bij IZI Cool, de beste airco installateur in België.

Als u een airco koopt bij IZI Cool, kunt u er zeker van zijn dat u de beste airco installateur in België krijgt. Wij bieden een breed gamma airco’s aan, die alle verkrijgbaar zijn zonder externe unit. Dit betekent dat u ruimte kunt besparen en dure installatiekosten kunt vermijden. IZI Cool airco’s zijn de perfecte oplossing om uw huis de hele zomer lang koel en comfortabel te houden. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze airco’s.

Hier zijn 7 redenen waarom een airco zonder buitenunit van IZI Cool de beste is:

1. Bespaar ruimte – airco’s zonder buitenunit zijn compacter en nemen dus minder ruimte in uw huis in.

2. besparing op installatiekosten – aangezien er geen externe unit nodig is, kunt u besparen op dure installatiekosten.

3. De airco’s van IZI Cool zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zodat u zeker de perfecte airco voor uw behoeften zult vinden.

4. Onze airco’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en onderdelen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw airco jarenlang meegaat.

5. IZI Cool airco’s worden ondersteund door een team van experts die altijd beschikbaar zijn om u te helpen bij vragen of problemen.

6. Al onze airco’s zijn CE- en RoHS-gecertificeerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

7. Tot slot krijgt u op de airco’s van IZI Cool 2 jaar garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw airco beschermd is tegen eventuele defecten of storingen.

Neem vandaag nog contact op met IZI Cool voor meer informatie over onze buitenunitloze airco’s. We weten dat u niet teleurgesteld zult zijn met onze producten.

Soorten en voordelen airco zonder buitenunit
Soorten en voordelen airco zonder buitenunit – Voordelen van een monoblock airco

De voordelen van een airco zonder buitenunit thuis of op het werk

Airconditioning is een must in België op elk moment van het jaar. IZI Cool installeert airco’s die zo zijn ontworpen dat ze in de architectuur van uw huis passen en buiten geen ruimte innemen. Wij bieden residentiële en commerciële airconditioning installatie en airconditioning reparatie.

Op die manier kunt u genieten van de voordelen van een woning of kantoor met airconditioning zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over externe apparatuur die ruimte inneemt op uw terrein! Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen om deze zomer koel of in de winter warm te blijven!

Vul het formulier op deze pagina in om meer te weten te komen over onze diensten of om een afspraak te maken met een van onze airco experts en installateurs.

Tip: geniet nu van de voordelen van een monoblock airco van IZI Cool:

airco zonder buitenunit IZI Cool prijs
Airconditioner zonder buitenunit
IZI COOL Airconditioning zonder buitenunit | Voordelen van een monoblock airco van IZI COOL