Slimme Airco

Upgrade je huis met een slimme airco van IZI Cool

Op zoek naar een manier om je huis op de perfecte temperatuur te houden zonder energie of geld op te offeren?

Kijk dan niet verder dan de slimme airco’s van IZI Cool.

Onze topmodellen bieden energie-efficiëntie, een fluisterstille werking en zelfs de mogelijkheid om je ruimte zowel te koelen als te verwarmen.

Met extra functies zoals ingebouwde ontvochtigers en ventilatie zijn onze airco’s de perfecte oplossing voor elk huis of bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over prijzen, modellen en deskundig installatieadvies.

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over prijzen, opties en deskundig advies bij het kiezen van de perfecte slimme airco voor jouw ruimte.

Ons team bij IZI Cool is er alles aan gelegen om u te helpen koel en comfortabel te blijven, zonder dat dit ten koste gaat van de bank of het milieu.

Upgrade uw huis of bedrijf vandaag nog met onze topklasse oplossingen voor airco.


Slimme Airco
Slimme Airco

Ben je klaar voor een slimmere manier van koelen en verwarmen?

Upgrade naar IZI Cool’s Smart airco, uitgerust met geavanceerde functies en energie-efficiëntie.

Neem contact met ons op voor prijzen en installatieopties.


Slimme Airco: 7 Voordelen voor mensen met allergieën

Bij IZI Cool begrijpen we hoe moeilijk het kan zijn om last te hebben van allergieën.

Daarom hebben we een unieke lijn slimme airco’s ontwikkeld die speciaal zijn afgestemd op mensen met allergieën.

Onze airco’s zijn uitgerust met geavanceerde functies die niet alleen voor verkoeling zorgen, maar ook de lucht zuiveren, zodat deze gezond en veilig is om in te ademen.

In dit artikel geven we een overzicht van de zeven belangrijkste voordelen van onze slimme airco’s voor mensen die last hebben van allergieën.

Allergeenfiltratie

Onze Smart Airconditioners zijn uitgerust met een drietrapsfiltersysteem dat alle soorten allergenen opvangt, zoals huidschilfers van huisdieren, pollen, stofmijt en andere verontreinigende stoffen.

Het voorfilter van de unit vangt grote deeltjes op zoals haren en stof, terwijl het tweede filter kleine deeltjes opvangt zoals pollen en rook.

Het laatste filter is een actief koolstoffilter dat onaangename geurtjes absorbeert.

HEPA filtertechnologie | Slimme Airco

Onze airco’s zijn uitgerust met HEPA-filtertechnologie die tot 99,97% van de deeltjes in de lucht groter dan 0,3 micron opvangt.

Deze filters zijn ontworpen om irriterende stoffen zoals schimmelsporen, bacteriën en virussen die allergieën kunnen veroorzaken te verwijderen.

Dit betekent dat onze airco’s ervoor zorgen dat de lucht schoon, gezond en veilig is om in te ademen.

Ontvochtiging

Vochtige lucht kan een broedplaats zijn voor schimmel en meeldauw, waardoor allergieën nog erger kunnen worden.

Onze Smart Airconditioners zijn uitgerust met ontvochtigingstechnologie die overtollig vocht in de lucht vermindert, waardoor een comfortabele en droge omgeving behouden blijft.

Deze functie is vooral belangrijk voor mensen met een allergie, omdat het de groei van schimmel en meeldauw helpt voorkomen.

Dempere werking

Bij IZI Cool begrijpen we dat lawaai kan afleiden en zelfs allergieën kan veroorzaken.

We hebben onze Smart Air Conditioners zo ontworpen dat ze fluisterstil werken, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in elke kamer van uw huis.

Deze functie zorgt ervoor dat je kunt genieten van optimaal comfort zonder storende geluiden.

Smart Temperatuurregeling

Onze slimme airco’s hebben een nauwkeurige temperatuurregeling, zodat je de temperatuur precies kunt instellen op de graad die voor jou het meest comfortabel is.

Deze functie is vooral belangrijk voor mensen met allergieën, omdat het ervoor zorgt dat je een constante temperatuur kunt aanhouden die optimaal is voor je gezondheid en welzijn.

Energie-efficiëntie | Slimme Airco

Onze airco’s zijn ontworpen om energiezuinig te zijn, wat betekent dat ze je kunnen helpen om te besparen op energiekosten terwijl ze toch optimale koeling en luchtzuivering leveren.

Met onze slimme airco geniet je van aanzienlijke kostenbesparingen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van je airco.

Versatiliteit | Slimme Airco

Bij IZI Cool bieden we een grote verscheidenheid aan airco’s voor verschillende behoeften, voorkeuren en budgetten.

Van monoblock airco’s tot units met verwarming en ontvochtiging, wij hebben de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften.

Onze airco’s zijn ideaal voor gebruik in elke kamer van je huis of kantoor, waardoor ze veelzijdig en handig zijn.

 • Geniet van schone en frisse lucht met onze Smart Air Conditioners
 • Onze airco’s vangen allergenen af, zoals stof, pollen en huidschilfers van huisdieren.
 • HEPA-filtertechnologie verwijdert schimmelsporen, bacteriën en virussen
 • Ontvochtiging vermindert overtollig vocht en voorkomt schimmel- en meeldauwgroei
 • Fluisterstille werking zorgt voor een comfortabele en rustige omgeving
 • Energie-efficiëntie bespaart u op energiekosten, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit
 • Kies uit een reeks units die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget

Bij IZI Cool vinden we dat iedereen het verdient om schone en gezonde lucht in te ademen.

Onze Smart Air Conditioners zijn ontworpen met geavanceerde functies die zorgen voor optimale koeling en luchtzuivering, terwijl ze energiezuinig, veelzijdig en handig blijven.

Als je last hebt van allergieën, kunnen onze airco’s helpen de symptomen te verminderen en je levenskwaliteit te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze Smart Air Conditioners!

Slimme Airco

Stijlvolle en compacte airco zonder buitenunit: Heb je genoeg van lompe airco’s die kostbare ruimte innemen? IZI Cool heeft de oplossing! Onze stijlvolle en compacte airco zonder buitenunit is de perfecte keuze voor kleine appartementen of bedrijven. Dankzij de fluisterstille werking en krachtige koeling zult u zich afvragen hoe u ooit zonder hebt gekund.

IZI Cool airco aanbiedingen: Als Belgische topaanbieder van energie-efficiënte airco’s biedt IZI Cool een breed scala aan opties om aan jouw behoeften te voldoen. Van monoblock airco’s tot units met ingebouwde verwarming en ventilatie, onze producten zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Bekijk onze selectie en vind de perfecte oplossing voor uw huis of bedrijf.

Airco’s zonder buitenunit – de beste monoblock airco’s in België: Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte airco, kijk dan niet verder dan de monoblock airco’s van IZI Cool. Onze units hebben geen buitenunit nodig, wat minder onderhoud en gedoe voor jou betekent. Bovendien zitten ze boordevol functies zoals ontvochtigers en ventilatiesystemen, waardoor ze de beste in België zijn.

Airco zonder buitenunit IZI Cool: Zeg maar dag tegen lompe buitenunits en hallo tegen de slanke en moderne airco zonder buitenunit van IZI Cool. Onze units zijn perfect voor appartementen en kleine woonruimtes en bieden krachtige koeling en verwarming zonder dat dit ten koste gaat van de stijl. Geloof ons, je gasten zullen onder de indruk zijn.

Airco zonder buitenunit voor appartementen: Laat een beperkte ruimte je niet tegenhouden om koel en comfortabel te blijven. De airco zonder buitenunit van IZI Cool is de perfecte oplossing voor appartementen en kleine woonruimtes. Dankzij de eenvoudige installatie en fluisterstille werking vergeet je dat hij er is.

Tips bij airco’s kiezen | IZI Cool airco met of zonder buitenunit: Het kiezen van de juiste airco kan overweldigend zijn, maar IZI Cool is er om je te helpen. Of je nu kiest voor een unit met of zonder buitenunit, wij hebben tips en deskundig advies om je beslissing makkelijker te maken. Vertrouw ons, de perfecte airco is dichterbij dan je denkt.

Stille airco zonder buitenunit | INFO: Lawaaierige airco’s kunnen een echte hoofdpijn zijn, maar IZI Cool heeft de oplossing. Onze airco zonder buitenunit is ontworpen met het oog op een stille werking, waardoor het de perfecte keuze is voor slaapkamers, kantoren en meer. Zeg maar dag tegen slapeloze nachten en hallo tegen het comfort van IZI Cool.


Slimme Airco: 9 Manieren om de luchtkwaliteit voor binnen te verbeteren

Bij IZI Cool, waar we gespecialiseerd zijn in het verkopen en installeren van de meest energiezuinige, gezonde en fluisterstille airco’s.

We zijn er trots op dat we een breed assortiment airco’s bieden voor elke kamer in uw huis of appartement, maar ook voor kantoren, winkels, winkels, HORECA, hotels, restaurants en cafés.

Met onze monoblock airco’s, airco’s met ingebouwde verwarming, airco’s met een externe unit en modellen met ingebouwde ontvochtiger en ventilatie, vind je zeker wat je nodig hebt.

In dit artikel bespreken we 9 manieren waarop een slimme airco de luchtkwaliteit voor binnen kan verbeteren.

Beperkt vervuilende stoffen

Dat klopt.

Een slimme airco kan schadelijke stoffen zoals stof, schimmel en allergenen uit je omgeving verwijderen.

Dit komt door het geavanceerde filtratiesysteem van onze units.

Het vangt en verwijdert deeltjes die schadelijk zijn voor je gezondheid, zodat jij en je gezin schone en gezuiverde lucht kunnen inademen.

Vermindert de luchtvochtigheid

Vochtigheid is vaak de oorzaak van ongemak in de hete zomermaanden.

Daarom hebben we units toegevoegd met ingebouwde ontvochtigers.

Deze units kunnen de vochtigheidsgraad in je kamer verlagen, waardoor schimmelgroei wordt voorkomen en het risico op ademhalingsproblemen wordt verminderd.

Reguleert de temperatuur

Een slimme airco kan de temperatuur in je kamer regelen, voor maximaal comfort en een constante temperatuur.

Deze functie is vooral handig tijdens de zomer- en wintermaanden wanneer de temperatuur kan schommelen.

Stille werking

We begrijpen dat een lawaaierige airco vervelend kan zijn en daarom zijn onze airco’s zorgvuldig ontworpen om stil te werken.

Je merkt niet eens dat onze apparaten aan staan, zo stil zijn ze.

Bespaart energie

Onze slimme airco’s zijn energiezuinig, wat betekent dat ze minder stroom verbruiken en je energierekening verlagen.

Als gevolg daarvan kun je genieten van het koelings- of verwarmingseffect zonder extra kosten in je portemonnee.

Energiemonitoring | Slimme Airco

We begrijpen het belang van energiebesparing en beschouwen dit als een fundamentele waarde.

Daarom kunnen onze slimme airco’s het energieverbruik monitoren, zodat je de meest efficiënte instellingen kunt kiezen die voor jou het beste werken.

Aanpasbare functies

Onze airco’s kunnen worden aangepast aan jouw voorkeuren.

Van ventilatorsnelheid tot vochtigheidsniveaus, we bieden volledige controle over de functies van het apparaat, zodat je bij elke temperatuur de omgeving van je voorkeur kunt creëren.

Geschikt voor Wi-Fi

Onze slimme airco’s onderscheiden zich nog meer door hun Wi-Fi-mogelijkheden.

Deze functie betekent dat je je unit op afstand kunt bedienen via een smartphone of tablet, waar je ook bent.

Zo kun je het apparaat inschakelen voordat je thuiskomt en genieten van een perfect gekoelde kamer.

Eenvoudige installatie

De installatie van IZI Cool airconditioners is eenvoudig.

Onze ervaren installateurs zijn getraind om de units snel en met minimale verstoring van uw huis of bedrijf te installeren.

Bovendien staat ons after-sales supportteam klaar om u te helpen bij eventuele vragen.

 • Adem schonere lucht in met ons geavanceerde filtratiesysteem.
 • Geniet het hele jaar door van een comfortabele temperatuur dankzij onze temperatuurregulerende functie.
 • Maximaliseer energiebesparing met onze energiezuinige airco’s.
 • Volledige controle binnen handbereik met onze aanpasbare functies.
 • Handige afstandsbediening via onze Wi-Fi-units.
 • Snelle en eenvoudige installatie met minimale onderbreking.
 • Betaalbare units voor elk budget.
 • Deskundig advies en ondersteuning van ons ervaren team.
 • Kies uit ons brede assortiment airco’s, van wand- of vloermodellen tot plafondmodellen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Laat ons de luchtkwaliteit voor binnen de komende jaren verbeteren.

Slimme Airco

Slimme Airco: 6 Veelvoorkomende installatiefouten om te vermijden

Bij IZI Cool begrijpen we hoe belangrijk een goede installatie van een airco is.

Een slecht geïnstalleerde airco leidt niet alleen tot inefficiëntie en verminderde prestaties, maar brengt ook het risico van schade aan het apparaat en mogelijke veiligheidsrisico’s met zich mee.

In dit artikel geven we een overzicht van veelgemaakte fouten bij de installatie van een airco en tips om ze te vermijden.

Verkeerde plaatsing

Een van de meest voorkomende installatiefouten is het plaatsen van de airco op een ongeschikte plaats.

Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de kamer, het aantal bewoners en andere factoren.

Het plaatsen van de airco in direct zonlicht of in de buurt van warmtebronnen, zoals ovens, kan de efficiëntie verminderen.

Ook als de airconditioner te dicht bij het plafond of de muur wordt geplaatst, kunnen de prestaties afnemen.

Correcte dimensionering

Een veelgemaakte fout is het kiezen van de verkeerde maat airco.

Een te kleine airco kan onvoldoende koeling bieden, terwijl een te grote airco energie verspilt en temperatuurschommelingen veroorzaakt.

Het is essentieel om de grootte van de kamer te meten en ervoor te zorgen dat de koelcapaciteit (BTU) van de airco voldoende is.

Slechte ventilatie

Slechte ventilatie kan leiden tot de ophoping van vocht, wat schimmelvorming kan veroorzaken en de luchtkwaliteit voor binnen in gevaar kan brengen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de airco correct is geïnstalleerd met voldoende kanalen en ventilatie.

Een slimme airco kan een hoge luchtvochtigheid detecteren en ontvochtigen om de luchtkwaliteit voor binnen gezond te houden.

Incorrecte elektrische bedrading | Slimme Airco

Verkeerde elektrische bedrading brengt ernstige veiligheidsrisico’s met zich mee.

Als de airco niet goed is aangesloten, kan dit elektrische schokken of zelfs brand veroorzaken.

Het is essentieel om een gecertificeerde elektricien in te huren om de elektrische installatie uit te voeren.

Slechte isolatie | Slimme Airco

Slechte isolatie kan leiden tot warmteverlies of -winst, wat resulteert in een hoger energieverbruik en een lagere efficiëntie.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle leidingen en isolatie correct zijn geïnstalleerd.

Een slimme airco met ingebouwde isolatiebewaking kan eventuele isolatiefouten detecteren en energieverspilling tegengaan.

Onjuist onderhoud

Veel mensen onderhouden hun airco niet goed, wat leidt tot verminderde efficiëntie en een kortere levensduur.

Regelmatig onderhoud, zoals het reinigen van het luchtfilter en de condenserspiralen, het smeren van bewegende delen en het controleren op lekken, is essentieel voor optimale prestaties.

Kortom, het installeren van een slimme airco vereist zorgvuldige overweging en aandacht voor detail.

Het vermijden van bovenstaande veelgemaakte fouten zorgt niet alleen voor efficiënte koeling en verwarming, maar bevordert ook een gezonde luchtkwaliteit en veiligheid voor binnen.

 • Kies het juiste formaat airco voor uw kamer
 • Kies een geschikte locatie uit de buurt van warmtebronnen en direct zonlicht
 • Zorg voor goede ventilatie en leidingwerk
 • Huur een gecertificeerde elektricien in voor de elektrische bedrading
 • Installeer de juiste isolatie voor meer efficiëntie
 • Voer regelmatig onderhoud uit voor optimale prestaties

Slimme airco van IZI Cool: Je ultieme gids voor comfort en energie-efficiëntie

Op zoek naar een airco die je niet alleen koel houdt, maar ook geld bespaart op je energierekening?

Kijk dan niet verder dan de Smart Air Conditioner van IZI Cool.

Hier vind je een aantal veelgestelde vragen over ons geavanceerde product:

Wat maakt IZI Cool’s Smart Air Conditioner zo slim?

Onze airco is uitgerust met slimme technologie waarmee je hem kunt bedienen vanaf je smartphone of tablet.

Je kunt de temperatuur aanpassen, een schema instellen en hem zelfs altijd en overal aan- en uitzetten.

Is hij gemakkelijk te installeren?

Ja, hij is heel eenvoudig te installeren.

Onze airco heeft geen externe eenheid nodig, dus geen ingewikkelde installatie of boren.

Je kunt hem gewoon aan de muur bevestigen of op een plank zetten.

Hoe energiezuinig is hij?

Onze Smart Air Conditioner is een van de energiezuinigste airco’s op de markt.

Hij heeft een energieklasse van A+++ en verbruikt tot 60% minder energie dan traditionele airco’s. Dit betekent dat je koel kunt blijven zonder je zorgen te hoeven maken.

Dit betekent dat je koel kunt blijven zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen.

Kan hij zowel verwarmen als koelen?

Ja, hij kan je kamer zowel koelen als verwarmen.

Dit maakt hem perfect voor gebruik het hele jaar door en betekent dat je in de winter geen aparte verwarming nodig hebt.

Maakt het apparaat hard?

Nee, dat is niet het geval.

Onze Smart Air Conditioner is fluisterstil dankzij de geavanceerde technologie die het geluidsniveau vermindert.

Kan hij ook ontvochtigen en ventileren?

Ja, sommige modellen hebben een ingebouwd ontvochtigings- en ventilatiesysteem.

Dit betekent dat je de luchtkwaliteit in je kamer kunt verbeteren door overtollig vocht te verminderen en de luchtstroom te verhogen.

Wie kan profiteren van de Smart Air Conditioner van IZI Cool?

Onze airco is geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

Of je nu je slaapkamer of kantoor wilt koelen, onze Smart Air Conditioner biedt je comfort en energie-efficiëntie.

Waarin onderscheiden de slimme airco’s van IZI Cool zich van traditionele modellen?

Onze slimme airco’s zijn uitgerust met geavanceerde technologie waarmee gebruikers hun airco altijd en overal kunnen bedienen via een smartphone-app. Met functies zoals stembediening en gepersonaliseerde instellingen zijn onze slimme airco’s niet alleen handig, maar ook kosteneffectief en milieuvriendelijk. Onze slimme airco’s kunnen ook worden gesynchroniseerd met domoticasystemen, waardoor ze gemakkelijk in je dagelijkse routine kunnen worden geïntegreerd.

Hoe energiezuinig zijn de slimme airco’s van IZI Cool?

Onze slimme airconditioners zijn ontworpen om energiezuinig te zijn en kunnen tot 35% besparen op energiekosten in vergelijking met traditionele airconditioners. Ze zijn uitgerust met invertertechnologie die het koelvermogen aanpast aan de exact gewenste temperatuur, waardoor de temperatuur nauwkeuriger kan worden geregeld en er minder energie wordt verspild. Onze slimme airco’s hebben ook een slaapstand die de temperatuur ’s nachts automatisch aanpast voor optimaal comfort en energiebesparing.

Kan ik de slimme airco’s van IZI Cool zelf installeren of heb ik een professionele installatie nodig?

Voor optimale prestaties en een efficiënte werking raden wij een professionele installatie van onze slimme airco’s aan. Ons team van experts kan de specifieke behoeften van uw ruimte beoordelen en zorgen voor een installatie op maat, evenals doorlopend onderhoud om uw systeem in topconditie te houden. Voor mensen met ervaring in HVAC-installatie bieden sommige van onze modellen echter een doe-het-zelfoptie, met instructies voor eenvoudige installatie. Welke installatiemethode je ook kiest, ons team is altijd beschikbaar voor ondersteuning en begeleiding.


Ontdek de kracht van een slimme airco met IZI Cool

Bij IZI Cool zijn we er trots op dat we onze klanten de meest geavanceerde oplossingen voor airco’s kunnen bieden.

Onze slimme airco’s maken gebruik van geavanceerde technologie om superieur comfort en energie-efficiëntie te bieden.

Met functies zoals toegang via afstandsbediening en programmeerbare instellingen kunt u uw airco eenvoudig vanaf elke plek bedienen en uw energiebesparingen maximaliseren terwijl u comfortabel blijft.

Onze slimme airco’s hebben ook ingebouwde luchtreinigers en ventilatiesystemen, zodat je altijd schone, frisse lucht inademt.

En met een breed scala aan beschikbare modellen, van monoblock airco’s tot airconditioners met kanalen, hebben we de perfecte oplossing voor elk huis of bedrijf.

Je kunt op IZI Cool vertrouwen voor betrouwbare, duurzame en eenvoudig te installeren airco’s die aan al je behoeften voldoen.

Investeer vandaag nog in een slimme airco en ervaar het ultieme comfort en energiebesparing.

 • Bespaar geld op uw energierekening met onze energiezuinige slimme airco’s.
 • Geniet van schonere lucht met onze ingebouwde luchtreinigers en ventilatiesystemen.
 • Vind de perfecte oplossing voor jouw ruimte met ons ruime aanbod modellen.
 • Ervaar superieur comfort met toegang via afstandsbediening en programmeerbare instellingen.
 • Investeer in kwaliteit airco van IZI Cool en geniet van gemoedsrust voor de komende jaren.
 • Heb je interesse om je huis of bedrijf te upgraden met een slimme airco?

  Neem vandaag nog contact met ons op voor informatie over prijzen en een afspraak.

  Laat ons je helpen de perfecte airco te vinden die je het hele jaar door koel en comfortabel houdt.

  Slimme Airco