Airco koelen en verwarmen

Wil je je huis of kantoor koel houden in de zomer en warm in de winter?

Kijk dan niet verder dan IZI Cool, de grootste leverancier van energiezuinige airco’s in België!

Onze ultramoderne koel- en verwarmingsunits hebben een fluisterstille werking en zijn beschikbaar voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

Wacht niet – neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over prijzen, modellen en opties.

Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw behoeften!

Vul nu ons online formulier in en neem contact op met onze deskundige medewerkers voor meer informatie over onze eersteklas airco opties.

Of je nu een enkele kamer moet koelen of een heel gebouw, IZI Cool heeft de juiste keuze voor jou.

Vertrouw erop dat wij de meest efficiënte, gezonde en fluisterstille units leveren die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn.

Neem geen genoegen met minder dan het beste – kies IZI Cool voor al uw verwarmings- en koelingsbehoeften!


Airco koelen en verwarmen
Airco koelen en verwarmen

Ben je het beu om te moeten wisselen tussen je airco en verwarming?

IZI Cool heeft de oplossing met fluisterstille units die zowel efficiënt koelen als verwarmen.

Zeg maar dag tegen lompe buitenunits en hallo tegen het perfecte binnenklimaat.

Neem contact met ons op voor informatie over prijzen en installatie.


Airco koelen en verwarmen: 6 energiebesparende tips

Bij IZI Cool begrijpen we hoe belangrijk het is om een comfortabele woon- en werkomgeving te creëren, met efficiënte en betrouwbare verwarmings- en koeloplossingen.

Maar we weten ook dat energie-efficiëntie een topprioriteit is voor onze klanten.

Daarom hebben we 6 energiebesparende tips op een rijtje gezet, zodat u het energieverbruik kunt verlagen en geld kunt besparen op uw elektriciteitsrekening, terwijl u toch geniet van optimaal comfort.

Gebruik een programmeerbare thermostaat

We raden aan een programmeerbare thermostaat te gebruiken om je verwarmings- en koelsysteem te regelen.

Hiermee kun je van tevoren de gewenste temperatuur instellen en hem zo programmeren dat hij zich gedurende de dag regelmatig aanpast.

Dit verlaagt het energieverbruik en bespaart geld op de energierekening, omdat je systeem niet onnodig aanstaat.

Schoon je systeem regelmatig

Het regelmatig reinigen van je airco verhoogt de efficiëntie, verlaagt het energieverbruik en verlengt de levensduur.

Vuil en afval kunnen zich ophopen op filters en spoelen, waardoor het moeilijker wordt voor de unit om goed te functioneren.

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je systeem efficiënter werkt, waardoor je energie en geld bespaart.

Installeer plafondventilatoren

Plafondventilatoren zijn een energiebesparend alternatief voor airco.

Ze circuleren lucht door de kamer en zorgen voor verkoeling, terwijl ze ook de noodzaak van constant gebruik van een airco verminderen.

Gebruik jaloezieën en gordijnen

Je ramen zijn een belangrijke bron van warmte tijdens de zomermaanden.

Het gebruik van jaloezieën en gordijnen om zonlicht tegen te houden kan de hoeveelheid warmte die je huis binnenkomt verminderen, waardoor er minder airco nodig is.

Tijdens koudere maanden kan raambekleding ook worden gebruikt om warmte binnen te houden, waardoor je huis nog energiezuiniger wordt.

Bedenk verwarmings- en koelzones

Een van de grootste energiebesparende tips die we kunnen geven, is om alleen de kamers te verwarmen of te koelen die je gebruikt.

Door een zonesysteem te installeren kun je verschillende temperaturen instellen in verschillende delen van je huis of bedrijf, in plaats van de hele ruimte te verwarmen of te koelen.

Dit levert aanzienlijke energiebesparingen op.

Upgrade naar hoogrendement units

Upgraden naar een hoogrendement airco of verwarming levert aanzienlijke energiebesparingen op.

Deze units verbruiken minder energie, zijn stiller en hebben vaak voorzieningen zoals extra isolatie of programmeerbare thermostaten om nog meer geld te besparen.

Bij IZI Cool geloven we dat het toepassen van deze energiebesparende tips kan leiden tot aanzienlijke besparingen voor zowel het milieu als jouw portemonnee.

Door deze tips op te volgen, kunt u comfortabel leven, het energieverbruik verminderen en profiteren van kostenbesparingen.

 • Overweeg programmeerbare thermostaten
 • Reinig de airconditioning regelmatig
 • Installeer plafondventilatoren
 • Gebruik jaloezieën en gordijnen
 • Overweeg verwarmings-/koelingszones
 • Upgraden naar hoogrendement units.

Bij IZI Cool bieden we de beste oplossingen voor airco en verwarming om je te helpen optimaal comfort en energie-efficiëntie te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Airco koelen en verwarmen

Airco kopen: Op zoek naar de perfecte airco die bij je budget en behoeften past? Bij IZI Cool bieden we verschillende airco’s om elke ruimte te koelen en te verwarmen. Neem contact met ons op voor deskundige aanbevelingen en persoonlijke offertes.

Airco prijsofferte: U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten voor het installeren van een airco. IZI Cool biedt concurrerende prijzen voor betrouwbare en energiezuinige airco’s zonder buitenunit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte.

Werking van airco zonder buitenunit: Wil je weten hoe airco zonder buitenunit werkt? IZI Cool biedt innovatieve en geavanceerde airco’s die zonder buitenunit werken en je ruimte in stilte koel houden. Lees meer over onze unieke modellen.

Airco zonder buitenunit: prijs en modellen | IZI Cool: Upgrade je ruimte met energiezuinige modellen airco die zonder buitenunit werken. IZI Cool biedt een breed scala aan betaalbare modellen van topkwaliteit die voldoen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Neem contact met ons op voor prijzen en details.

Verwarmen en koelen zonder buitenunit: Op zoek naar een alles-in-één oplossing voor uw verwarmings- en koelingsbehoeften zonder buitenunit? IZI Cool biedt uitzonderlijke modellen airco’s die je ruimte zowel kunnen koelen als verwarmen. Zorg voor een naadloze temperatuurregeling met onze innovatieve units.

Beste airco zonder buitenunit | IZI Cool: Houd uw ruimte koel zonder het lawaai en het gedoe van buitenunits met de uitzonderlijke airco’s van IZI Cool. Onze hoogste standaardmodellen leveren betrouwbare prestaties met een fluisterstille werking. Ontdek vandaag nog onze topmodellen.

Stijlvolle en compacte airco zonder buitenunit: IZI Cool biedt airco’s die voldoen aan alle eisen op het gebied van design en functionaliteit, zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte. Onze stijlvolle en compacte modellen zijn nog steeds krachtig en houden je kamer koel en comfortabel zonder buitenunit. Bekijk onze reeks opties.


Airco koelen en verwarmen: 7 Gezondheidsvoordelen van onze airco’s

Bij IZI Cool zijn we toegewijd aan het leveren van de meest energie-efficiënte, gezonde en fluisterstille airco’s die elke ruimte in uw huis of bedrijf zowel kunnen koelen als verwarmen.

We bieden verschillende opties, van monoblock airco’s tot units met verwarming, die allemaal zijn ontworpen met uw comfort en welzijn in gedachten.

Maar wist je dat airco ook een aantal voordelen voor de gezondheid kan hebben?

Hier zijn 7 manieren waarop IZI Cool uw algemene gezondheid en welzijn kan verbeteren.

Beter slapen

Met onze airco’s behoudt u de hele nacht een comfortabele temperatuur, wat kan leiden tot een betere nachtrust.

Volgens onderzoeken kan een koelere kamertemperatuur een betere slaap bevorderen, omdat het lichaam dan weet dat het tijd is om te rusten.

Bovendien zijn onze airco’s ontworpen om stil te werken, wat betekent dat ze je slaap niet verstoren.

Verbeterde luchtkwaliteit | Airco koelen en verwarmen

Al onze airco’s hebben ingebouwde ventilatie, wat betekent dat ze de luchtkwaliteit in uw huis of bedrijf kunnen verbeteren.

Dit is vooral belangrijk voor mensen met allergieën of aandoeningen aan de luchtwegen, omdat airco kan helpen bij het verwijderen van allergenen en verontreinigende stoffen uit de lucht, zoals stof, pollen en schimmel.

Verhoogde energie

Als je het te warm hebt, moet je lichaam harder werken om je interne temperatuur te regelen, wat kan leiden tot vermoeidheid en verminderde energie.

Onze airco’s kunnen je helpen om een comfortabele temperatuur te behouden, waardoor je je de hele dag alerter en energieker voelt.

Verminderd risico op een zonnesteek

Een hitteberoerte kan een ernstige aandoening zijn, vooral voor jonge kinderen, ouderen en mensen met bepaalde medische aandoeningen.

Onze airco’s kunnen het risico op een hitteberoerte helpen verminderen door de temperatuur in je huis of bedrijf op een veilig niveau te houden, zelfs op de warmste dagen van het jaar.

Beter humeur | Airco koelen en verwarmen

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die tijd doorbrengen in een koelere omgeving vaak een beter humeur hebben en minder stress ervaren.

Dit komt omdat koelere omgevingen kunnen helpen bij het verminderen van fysiologische opwinding, die geassocieerd wordt met gevoelens van angst en spanning.

Voorkomen van thermische schokken

Thermische schok is een aandoening die kan optreden bij een plotselinge verandering in temperatuur, zoals van een zeer warme naar een zeer koude omgeving gaan.

Dit kan vooral gevaarlijk zijn voor mensen met bepaalde medische aandoeningen.

Onze airco’s kunnen een thermische schok helpen voorkomen door de temperatuur in je huis of bedrijf constant te houden.

Verhoogde productiviteit | Airco koelen en verwarmen

Als u het te warm of te koud hebt, kan het moeilijk zijn om u op uw werk of andere taken te concentreren.

Onze airco’s kunnen u helpen om een comfortabele temperatuur te behouden, waardoor uw productiviteit en concentratievermogen verbeteren.

 • Met IZI Cool airconditioners geniet u van een reeks gezondheidsvoordelen, van een betere slaap tot een hogere productiviteit.
 • Onze airco’s zijn ontworpen met het oog op uw comfort en welzijn en hebben een energiezuinige en stille werking.
 • Al onze airconditioners zijn voorzien van ingebouwde ventilatie om de luchtkwaliteit te verbeteren en allergenen en verontreinigende stoffen in de lucht te verminderen.
 • Onze airco’s kunnen het risico op een hitteberoerte verminderen en thermische schokken voorkomen.
 • Met een consistente temperatuurregeling kunt u een beter humeur en meer energie ervaren.
 • Of je nu een huiseigenaar of een bedrijfseigenaar bent, IZI Cool heeft de perfecte airco voor jou.
 • Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van onze airco’s en ervaar een betere gezondheid en welzijn.
Airco koelen en verwarmen

Airco koelen en verwarmen: 8 redenen om IZI Cool te kiezen voor uw bedrijf

Bij IZI Cool begrijpen we het belang van een comfortabel binnenklimaat in een gebouw of ruimte.

Daarom bieden we energiezuinige, fluisterstille airco’s die zowel kunnen koelen als verwarmen.

Hier zijn 8 redenen waarom u IZI Cool zou moeten kiezen voor uw koel- en verwarmingsbehoeften:

Geen externe unit nodig

Onze airco’s hebben geen externe unit nodig, waardoor ze perfect zijn voor kleine ruimtes en appartementen.

Dit betekent ook dat er geen lelijke buitenunit aan de buitenkant van uw gebouw hoeft te zitten.

Gezonde luchtkwaliteit

Onze airco’s koelen en verwarmen niet alleen je ruimte, maar ze verbeteren ook de luchtkwaliteit door verontreinigende stoffen en allergenen te filteren.

Dit is vooral belangrijk voor mensen met ademhalingsproblemen of allergieën.

Sterk stil

Onze airco’s werken fluisterstil, wat betekent dat je niet eens merkt dat ze er zijn.

Gedaan met lawaaierige, storende airco’s.

Verwarming inbegrepen

Veel van onze airco modellen zijn inclusief verwarming, zodat je geen aparte verwarming hoeft aan te schaffen voor de koudere maanden.

Dit bespaart je geld en ruimte.

Ingebouwde luchtontvochtiger en ventilatie | Airco koelen en verwarmen

Sommige van onze airco modellen hebben ook een ingebouwde ontvochtiger en ventilatie.

Dit helpt om overtollig vocht uit de lucht te verwijderen en de algemene luchtkwaliteit te verbeteren.

Eenheden van hoge kwaliteit

Al onze airco’s zijn van hoge kwaliteit en gemaakt om lang mee te gaan.

We verkopen alleen de beste merken en modellen om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je investering haalt.

Geschikt voor zowel residentieel als commercieel gebruik | Airco koelen en verwarmen

Onze airco’s zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden in zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Van kleine appartementen tot grote bedrijven, wij hebben een oplossing voor u.

Aanbiedingen en kortingen

Bij IZI Cool geven we regelmatig korting tijdens beurzen of seizoensuitverkopen.

Zo krijg je airco’s van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 • Verbeter de luchtkwaliteit voor binnen
 • Fluisterstille werking
 • Inclusief verwarming
 • Geschikt voor kleine ruimtes
 • Geen externe unit nodig
 • Ingebouwde ontvochtiger en ventilatie
 • Veelzijdig voor residentieel en commercieel gebruik
 • Regelmatige kortingen en aanbiedingen

Wij van IZI Cool zetten ons in om onze klanten de beste koel- en verwarmingsoplossingen te bieden.

Neem contact met ons op voor prijsinformatie en geniet vandaag nog van een comfortabel klimaat voor binnen.


Veel gestelde vragen over IZI Cool: De meest betrouwbare oplossing voor koelen en verwarmen

Ben je het beu dat je airco het begeeft tijdens zomerse piekdagen?

Of heb je genoeg van de seizoenswisselingen in je verwarmingssysteem?

Als je op zoek bent naar een alles-in-één oplossing voor je koel- en verwarmingsbehoeften, zoek dan niet verder dan IZI Cool.

We hebben een lijst met veelgestelde vragen samengesteld, zodat je meer te weten komt over ons bedrijf en onze diensten.

Wat is IZI Cool en waarin onderscheidt het zich op de markt? | Airco koelen en verwarmen

IZI Cool is een in België gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van energiezuinige airco’s die zowel kunnen koelen als verwarmen.

Wij bieden producten met en zonder buitenunit die in elke kamer van uw huis of kantoor passen.

Onze airco’s zijn ontworpen om gezond, fluisterstil en efficiënt te zijn. Sommige modellen hebben zelfs een ingebouwde ontvochtiger en ventilatie.

Wat ons onderscheidt in de markt is onze toewijding aan klanttevredenheid, onze hoge kwaliteitsnormen en ons streven om de beste beschikbare merken te gebruiken.

Wat is het verschil tussen een airco met en zonder buitenunit?

Een airco met buitenunit heeft een condensor die buiten het gebouw staat, terwijl de binnenunit koude of warme lucht uitblaast.

Dit type airco is meestal krachtiger en kan een grotere ruimte koelen of verwarmen.

Een airco zonder buitenunit, ook wel monoblock airco genoemd, heeft alle componenten in één unit die binnen in je huis of kantoor is geplaatst.

Dit type airco is flexibeler en gemakkelijker te installeren, maar kan alleen kleine ruimtes koelen of verwarmen.

Hoe kies ik de juiste airco voor mijn behoeften?

Het kiezen van de juiste airco voor uw behoeften hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en indeling van uw kamer, de mate van isolatie en ventilatie en uw budget.

Bij IZI Cool bieden we een breed scala aan airco’s met verschillende capaciteiten en afmetingen, en we kunnen je helpen de juiste te kiezen voor jouw behoeften.

We bieden ook professionele installaties en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat je airco probleemloos werkt.

Wat is de energie-efficiëntie van IZI Cool airconditioners?

IZI Cool airconditioners zijn ontworpen om zeer energiezuinig te zijn. De meeste producten hebben een A++ of A+++ energie-efficiëntieklasse.

Dit betekent dat ze minder energie verbruiken om je huis te koelen of te verwarmen, waardoor je energierekeningen en CO2-voetafdruk dalen.

Onze producten zijn ook ontworpen met milieuvriendelijke koelmiddelen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Hoe lang duurt het om een IZI Cool airco te installeren?

De installatietijd van een IZI Cool airco hangt af van de complexiteit van de installatie en de grootte van het apparaat.

Gemiddeld duurt een professionele installatie 2 tot 4 uur.

Wij zorgen ervoor dat onze installateurs getrainde en ervaren vakmensen zijn die uw airco correct en efficiënt kunnen installeren.

Hoe kan ik in contact komen met IZI Cool voor het plannen van een installatie of voor prijsinformatie?

Je kunt contact met ons opnemen door ons online contactformulier in te vullen of door te bellen naar onze klantenservice.

Ons team maakt graag een offerte voor je en beantwoordt al je vragen over onze producten of diensten.

Je kunt ons ook bezoeken tijdens onze seizoensuitverkopen of beurzen om de beste aanbiedingen en kortingen te krijgen op onze hoogwaardige airco’s.

Waarin verschillen IZI Cool airconditioners van traditionele verwarmings- en koelsystemen?

IZI Cool airconditioners zijn uniek omdat ze geen externe eenheid nodig hebben. In tegenstelling tot traditionele systemen hebben onze airco’s een monoblock ontwerp waardoor een compacte en slanke unit ontstaat die zowel koelt als verwarmt. Het resultaat is een verwarmings- en koelsysteem dat eenvoudig te installeren, energiezuinig en fluisterstil is.

Kunnen IZI Cool airco’s het hele jaar door worden gebruikt?

Ja, onze airco’s zijn ontworpen om het hele jaar door te worden gebruikt. Ze bieden zowel koeling tijdens de warmere maanden als verwarming tijdens de koelere maanden, waardoor ze een perfecte oplossing zijn voor alle seizoenen. Bovendien hebben sommige modellen van onze airco’s ook een ingebouwde ontvochtiger en ventilatiesysteem om de lucht fris en gezond te houden.

Hoeveel energie kan ik besparen met airconditioners van IZI Cool?

Bij IZI Cool streven we ernaar de meest energie-efficiënte airco’s te leveren. Onze producten zijn ontworpen met de nieuwste technologie om maximale efficiëntie te garanderen, waardoor je tot 30% aan energiekosten bespaart in vergelijking met traditionele verwarmings- en koelsystemen. Bovendien hebben onze airco’s instelbare temperatuurinstellingen, waardoor je nog meer energie kunt besparen.


Blijf het hele jaar door comfortabel met de innovatieve koel- en verwarmingsoplossingen van IZI Cool

Bij IZI Cool begrijpen we hoe belangrijk het is om een comfortabele woon- of werkomgeving te creëren.

Daarom leveren wij de meest energie-efficiënte en fluisterstille airco’s die elke ruimte zowel kunnen koelen als verwarmen.

Met onze ultramoderne monoblock airco’s, buitenunits, ontvochtigers en ventilatiesystemen bieden we de beste koel- en verwarmingsoplossingen voor elke kamer, appartement of groot gebouw.

Onze airco’s zijn niet alleen ontworpen om je te verlossen van de verzengende zomerhitte, maar zijn ook efficiënte verwarmers in de winter, zodat je het hele jaar door verzekerd bent van een comfortabele temperatuur.

Maar ons streven naar kwaliteit gaat verder dan alleen temperatuurregeling.

Onze prioriteit is ervoor te zorgen dat onze producten een gezond leven bevorderen door verontreinigingen uit de lucht te verwijderen, zodat je gemakkelijk ademhaalt en een gezond leven leidt.

 • Onze airco’s zijn de meest energie-efficiënte op de markt, waardoor je geld bespaart op je energierekening en een milieuvriendelijke levensstijl kunt behouden.
 • We leveren aan zowel residentiële als commerciële klanten met een groot aanbod aan airco oplossingen op maat van individuele behoeften
 • Bij IZI Cool staan het comfort en de tevredenheid van onze klanten op de eerste plaats en bieden we klantenservice van topkwaliteit en een goede service voor, tijdens en na de aankoop.

Bent u geïnteresseerd in het upgraden van uw leefruimte met de innovatieve koel- en verwarmingsoplossingen van IZI Cool?

Neem dan nu contact met ons op voor prijsinformatie en laat ons je helpen om een comfortabele en gezonde woon- of werkomgeving te creëren.

Airco koelen en verwarmen